ВИКОРИСТАННЯ РОЗ’ЄДНУВАЧІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ ДЛЯ СЕКЦІОНУВАННЯ РОЗПОДІЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ З ДЖЕРЕЛАМИ РОЗПОДІЛЕНОЇ ГЕНЕРАЦІЇ - Діхтярук, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Показано можливість застосування алгоритму виділення пошкодженої ділянки в розподільних мережах напругою 10 Кв з джерелами розподіленої генерації. Запропонований підхід щодо автоматизації розподільних електричних мереж напругою 6—10 кВ дозволяє значно знизити витрати на пошук та локалізацію пошкоджень в розподільних мережах та звести час, необхідний для відновлення електропостачання споживачів до мінімуму.