МОЛОДЬ НА РИНКУ ПРАЦІ: ПРАКТИКИ ВЗАЄМОДІЇ СУБ’ЄКТІВ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ МОЛОДІ - Богданова, Н. М.; Коваль, К. О.; Мензул, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано основні проблеми працевлаштування молоді, особливості її різних груп та системи мотивації в розрізі забезпечення роботою. Розглянуто державні механізми сприяння працевлаштування молоді та наведено кращі практики роботи з молоддю в цьому контексті у Вінницькій області.