ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ДИНАМІЧНОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ КУРСОВОГО КУТА ПРИ РИСКАННІ АВТОМОБІЛЯ - Подригало, М. А.; Клец, Д. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Наведено результати дослідження раціональних параметрів динамічної стабілізації курсового кута при рисканні автомобіля. Визначено час стабілізації курсового кута; початкове керувальне стабілізувальне кутове прискорення; кругову частоту повертального моменту.