ОПТИМАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКОЮ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ РОБІТ В ЕЛЕКТРОУСТАНОВКАХ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано сучасний підхід до удосконалення системи електробезпеки, який базується на оп-тимальному керуванні цією системою шляхом мінімізації сумарних соціально-економічних витрат на заходи та засоби електробезпеки, впровадження яких знизить ризик електротравматизму до допу-стимого рівня безпеки ураження електричною енергією.