РЕЖИМИ РОБОТИ ТА АЛГОРИТМИ КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИМИ СИСТЕМАМИ З МАШИНОЮ ПОДВІЙНОГО ЖИВЛЕННЯ ТА РІЗНИМИ ТИПАМИ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ - Дорошенко, А. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Наведено огляд електромеханічних систем з машиною подвійного живлення (МПЖ) та різними типами перетворювачів частоти (ПЧ). Показано переваги та недоліки застосування різних типів ПЧ з МПЖ. Розглянуто схеми керування МПЖ з ПЧ та області їх застосування. Проаналізовано сучасні методи векторного керування, використовувані для побудови алгоритму керування МПЖ з різними типами ПЧ.