СПЕКТРАЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ОДНОФАЗНОГО АКТИВНОГО ФІЛЬТРО-КОМПЕНСУВАЛЬНОГО ПРИСТРОЮ НА БАЗІ АВТОНОМНОГО ІНВЕРТОРА НАПРУГИ - Бялобржеський, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Використовуючи методи спектрального моделювання процесів перетворювальних пристроїв, отримано часові залежності параметрів режиму зазначеного пристрою. Це дозволило сформулюва-ти висновки, щодо характеру формування струму та потужності перетворювача в мережевому колі та колі накопичувального конденсатора.