ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЗРОСТАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ВИКОРИСТАННЯ НІЗДРЮВАТИХ БЕТОНІВ У БУДІВНИЦТВІ ЖИТЛА В УКРАЇНІ - Сердюк, Т. В.; Августович, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто результати статистичних досліджень будівництва житла в Україні в контексті вироб-ництва енергоефективного ніздрюватого бетону. Обґрунтовано економічну ефективність виробництва поризованих бетонів з використанням техногенних і природних мінеральних продуктів.