ПРЯМИЙ СИНТЕЗ КОМПЛЕКСІВ З НУЛЬВАЛЕНТНОГО КОБАЛЬТУ ТА ОРГАНІЧНИХ СПОЛУК - Діденко, Н. О.; Ранський, А. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено системний аналіз літературних даних щодо синтезу комплексних сполук з нульвалент-ного кобальту та органічних окиснювальних систем з урахуванням ступеня окиснення кобальту та донорно-акцепторної природи органічного розчинника в рамках концепції ЖМКО.