ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ У М. ЛАДИЖИН ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Іщенко, В. А.; Петрук, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано правові основи та механізм поводження з твердими побутовими відходами у м. Ладижин Вінницької області, виявлено недоліки та недостатню ефективність існуючої системи збирання, транспортування та накопичення побутових відходів. Показано недосконалість роздільно-го збирання відходів у м. Ладижин (за винятком позитивного досвіду збирання небезпечних побутових відходів) та невідповідний стан міського полігону.