РАЦІОНАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ І ТРАДИЦІЙНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ У КОЛЕДЖАХ - Требик, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Подано різноманітні визначення поняття «методи» та розглянуто різні підходи щодо їх класифікації. Наведені конкретні приклади з педагогічного досвіду авторів, які стосуються раціонального поєднання традиційних та інноваційних технологій.