ЗДІЙСНЕННЯ ЯКІСНОГО АНАЛІЗУ ОДНІЄЇ ПРИКЛАДНОЇ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ ПЕРШОГО ПОРЯДКУ - Колесников, С. О.; Левандовська, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто приклад розв’язання диференціального рівняння першого порядку, для якого застосовані реальні статистичні дані. На цьому прикладі показано можливості розвитку мотивації студентів-економістів під час навчання вищої математики.