ОБҐРУНТУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЕЛЕКТРОННОЇ БІБЛІОТЕКИ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Ульченко, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто систему управління розвитком електронної бібліотеки в освітньому середовищі сучасного вищого навчального закладу. Визначено та подано перелік процесів та операцій, який буде здійснюватись суб’єктами та об’єктами управління розвитком електронної бібліотеки освітнього закладу.