АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СИСТЕМ ЗАПОБІГАННЯ ЗІТКНЕННЯ АВТОМОБІЛІВ ПРИ ОБГОНІ І ВИЗНАЧЕННЯ НАПРЯМІВ ЇХ РОЗВИТКУ - Тесля, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано принципи дії, функції та схеми систем запобігання зіткнення автомобілів. Розглянуто їх переваги та недоліки. Визначено напрямки їх подальшого розвитку.