ДОСЛІДЖЕННЯ ОЦІНОК ФАКТОРІВ ВПЛИВУ НА ЕЛЕКТРИЧНИЙ РЕЖИМ ДУГОВОЇ СТАЛЕПЛАВИЛЬНОЇ ПЕЧІ З РЕГУЛЯТОРОМ АРДМ-Т - Паранчук, Я. С.; Головач, І. Р.; Мацигін, А. Б.; Цяпа, В. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Отримано оцінки факторів впливу на електричний режим дугової сталеплавильної печі з регулятором АРДМ-Т на основі кореляційно-регресійного аналізу. Наведено результати досліджень.