ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ АКТИВНОГО СПОЖИВАЧА В СУЧАСНИХ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖАХ - Денисюк, С. П.; Базюк, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Оцінено потенціал розвитку систем енергопостачання на основі стратегії «активного споживача». Розглянуто особливості активних споживачів. Оцінено переваги «активних споживачів» над звичайними споживачами електроенергії. Проведено аналіз реактивної потужності за довільної зміни навантаження.