МОДЕЛЮВАННЯ МІКРОПРОЦЕСОРНОГО ДИФЕРЕНЦІЙНОГО ЗАХИСТУ ТРАНСФОРМАТОРА - Яндульский, О. С.; Марченко, А. А.; Хлистов, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуті питання моделювання мікропроцесорного диференційного захисту силового трансформатора в середовищі програмного забезпечення Matlab. Проведені дослідження працездатності моделі в характерних режимах роботи трансформатора.