ЕКОНОМІЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ ЧЕРЕЗ ВДОСКОНАЛЕННЯ НОРМАТИВНОЇ БАЗИ ВИРОБНИЦТВА НІЗДРЮВАТОГО БЕТОНУ - Сердюк, В. Р.; Августович, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто проблеми енергозбереження в будівельній галузі в контексті вдосконалення нормативної бази виробництва ніздрюватих бетонів, як ефективного конструкційно-теплоізоляційного стінового матеріалу.