ДЖЕРЕЛА ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ В КРУЇЗНИЙ БІЗНЕС УКРАЇНИ - Ємельянова, К. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто традиційні та альтернативні джерела інвестиційних ресурсів в секторі круїзного бізнесу України. Доведено, що інвестиції виступають необхідним фактором розвитку вітчизняного круїзного бізнесу.