ПІДВИЩЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ ПРОГНОЗУВАННЯ СТИСЛИВОСТІ ҐРУНТОВОЇ ОСНОВИ - Косточка, Н. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано методики визначення стисливості. Для підвищення достовірності оцінювання стисливості ґрунту запропоновано використовувати відносне зменшення коефіцієнта пористості ґрунту після його стискання.