КЛАСИФІКАЦІЯ ОПТИКО-ЕЛЕКТРОННИХ КООРДИНАТНО-ВИМІРЮВАЛЬНИХ СИСТЕМ - Білинський, Й. Й.; Юкиш, М. Й.; Сухоцька, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано існуючі оптико-електронні координатно-вимірювальні системи та запропоновано їх класифікацію