МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ МЕТРОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ГІДРАВЛІЧНИХ РОБОЧИХ ЕТАЛОНІВ ОБ’ЄМУ ГАЗУ - Кузь, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано розмір одиниці об’єму газу отримувати від еталонів з Державної повірочної схеми для засобів вимірювання об’ємної та масової витрати рідини й об’єму та маси рідини. Сформовано номенклатуру метрологічних характеристик гідравлічних робочих еталонів об’єму газу та розроб-лено методичне забезпечення для визначення цих характеристик.