АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ СТАРШОКЛАСНИКАМИ - Ляховченко, Н. В.; Петрук, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Аналізуються фактори, що впливають на професійне самовизначення молоді в сучасних умовах. Виділено дев’ять факторів, що визначають вибір підлітком виду майбутньої професійної діяльності.