ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ПЕРЕКЛАДАЧА ТА ЇЇ СКЛАДОВІ - Монашненко, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто різні наукові підходи до визначення професійної компетентності майбутнього перекладача. Досліджено компоненти професійної компетентності та виокремлено основні аспекти професійної підготовки майбутнього перекладача.