ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ ОЩАДЛИВОГО ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ - Сакун, Л. М.; Невмивака, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто питання використання принципів ощадливого виробництва; запропоновано вдосконалення технологічного процесу та підвищення його продуктивності на електромашинобудівному підприємстві на основі впровадження принципів ощадливого виробництва.