ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПОБУДОВИ ТРАНСЛОГАРИФМІЧНОЇ ФУНКЦІЇ ВИТРАТ АВІАКОМПАНІЇ - Марусич, О. В.; Коновалюк, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Висвітлені проблеми побудови транслогарифмічної функції витрат авіакомпанії. Досліджено основні властивості та обмеження використання цієї функції витрат. Показано, як транслогарифмічна функція може бути використана для оцінки еластичності заміщення, вимірювання загальної динаміки продуктивності факторів, економії розміру та щільності мережі авіакомпанії.