АНАЛІЗ ВПЛИВУСЕКТОРАЛЬНО-ГАЛУЗЕВОЇ СТРУКТУРИ ЕКОНОМІКИ НА РОЗВИТОК РЕГІОНІВ УКРАЇНИ - Небава, М. І.; Мартьянов, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено класифікацію регіонів України в залежності від домінування в їх економіці певних секторів та галузей. Проаналізовано як структура економіки впливає на показники економічного розвитку регіону. Виявлено основні перешкоди, що стримують подальшу структурну трансформацію економіки регіонів України та сформовано рекомендації щодо усунення цих перешкод.