ПРОГРАМНО-АПАРАТНИЙ КОМПЛЕКС ТА МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ВИДАЧІ ЗБРОЇ ДОБОВИМ НАРЯДОМ - Белзецький, Р. С.; Шиян, А. А.; Сєргєєва, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано питання доцільності розробки програмно-апаратного комплексу для контролю чисельності особового складу підрозділу та видачі зброї із кімнати зберігання зброї. Розглянуто особливість функціонування такої системи. Запропоновано математичну модель функціонування пристрою та його реалізацію на основі мікроконтролера PIC18F4550. Наведено алгоритм роботи арифметично-логічного пристрою.