ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ ЕКСПЕРТНО-АНАЛІТИЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ СКРАПЛЕНОГО НАФТОВОГО ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Книш, Б. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто основні методи експертно-аналітичного контролю якості скрапленого нафтового газу згідно з вітчизняними та міжнародними стандартами. Запропоновано порівняльну характерис-тику методів експертно-аналітичного контролю якості скрапленого нафтового газу.