ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІСЬКОЇ ЕЛЕКТРИЧКИ В МІСТІ КИЄВІ ЗА РАХУНОК ЗАПРОВАДЖЕННЯ -δМАРШРУТІВ - Красноштан, М. А.; Красноштан, О. М.; Шпильовий, І. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто пропозиції щодо підвищення ефективності використання міської електрички в мі-сті Києві в умовах конкурентного середовища на ринку транспортних послуг. Проаналізовано деякі технічні особливості реалізації проекту з підвищення ефективності міської електрички. Запропоновано подальші кроки, спрямовані на удосконалення проекту та розширення його функ-ціональних можливостей.