УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ З УРАХУВАННЯМ ТРУДОВОЇ МОТИВАЦІЇ - Кулинич, Т. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано теоретико-методологічні основи управління персоналом, розроблено концепту-альну модель управління персоналом з урахуванням трудової мотивації.