МОДЕЛЮВАННЯ ПОШИРЕНОСТІ CПОСОБІВ УТИЛІЗАЦІЇ ЗВАЛИЩНОГО ГАЗУ ДЛЯ РОЗРОБКИ ОБЛАДНАННЯ ТА СТРАТЕГІЇ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Виявлено параметри, які впливають на поширеність способів утилізації видобутого звалищного газу в різних країнах. Розроблено математичні моделі прогнозування поширеності способів утилізації видобутого звалищного газу.