МОНТАЖ ЕЛЕМЕНТІВ ПРОСТОРОВИХ СТАЛЕЗАЛІЗОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ - Гасій, Г. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто особливості монтажу та конструктивне рішення вузла з’єднання елементів нижньо-го пояса сталезалізобетонного структурного покриття. Особливість такого рішення полягає в тому, що вузол складається із з’єднаних між собою жорстких стрижнів. Стрижні виготовлені з кути-ків, що кріпляться до пластини і з’єднуються між собою високоміцними болтами. За рахунок такого поєднання елементів нижнього пояса сталезалізобетонного структурного покриття забезпечуєть-ся спільна та надійна робота конструкції в цілому.