ПРОГНОЗУВАННЯ ЗА МЕТОДОМ ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ОСІДАННЯ 17-ПОВЕРХОВОЇ СПОРУДИ - Моргун, А. С.; Крайсвітня, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
В роботі використано інтегральне рівняння рівноваги фундаментної конструкції в ґрунтовій осно-ві, яке є синтезом статичних, геометричних та фізичних класичних рівнянь стану, та проведено його реалізацію за числовим методом граничних елементів.