ОЦІНЮВАННЯ ПОХИБОК ПЕРЕТВОРЕННЯ ВОЛОГОСТІ У ФАЗОВЕ ЗМІЩЕННЯ ІНФОРМАТИВНОЇ ХВИЛІ - Кухарчук, В. В.; Богачук, В. В.; Граняк, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено оцінювання та запропоновані шляхи зменшення похибок математичної моделі залеж-ності фазового зміщення інформативної хвилі смугового несиметричного сенсора від вологості, зумовлених впливом неінформативних параметрів.