Методи оцінки якості комунальних послуг - Багацький, В. О.; Багацький, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано якість комунальної послуги характеризувати трьома взаємопов’язаними коефіцієнтами, а саме: миттєвим, частковим та узагальненим. Наведена методика визначення миттєвого коефіцієнта якості, розроблені нові методи визначення якості послуг за окремими параметрами потенціалу через часткові коефіцієнти якості з урахуванням миттєвих коефіцієнтів. За узагальненим скалярним коефіцієнтом якість послуги в цілому визначається у вигляді одного числа через добуток часткових коефіцієнтів, що дає можливість врахувати якість при оплаті послуги.