Синтез блока керування для оптоелектронного процесора розпізнавання зображень - Мартинюк, Т. Б.; Буда, А. Г.; Любич, С. П.; Кирияченко, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто особливості синтезу мікропрограмного пристрою керування (МПК) на базі R-автомата. Виконано порівняльний аналіз двох варіантів реалізації МПК і виявлено переваги синтезу на R-автоматі та відповідної функціональної реалізації МПК.