Автоматизоване управління комп’ютерною технологією навчання операторів хімводоочистки ТЕС - Головченко, О. М.; Каплун, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Представлені методи комп’ютерної технології підготовки експлуатаційників теплових електростанцій. Для навчання операторів та експлуатаційників блоків ТЕС використовується комп’ютерний тренажер. Визначено підхід до створення математичних моделей прогнозування результатів навчання. Розроблено програмне забезпечення для реалізації запропонованих підходів до навчання операторів ТЕС