Моделі кількісної оцінки ризиків перевезення небезпечних відходів - Турчик, П. М.; Петрук, В. Г.; Гикавчук, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто та проаналізовано поняття ризику перевезення небезпечних відходів; проведено порівняння, наведені переваги та недоліки існуючих моделей кількісної оцінки ризиків перевезення, наведено графічне відображення часткової ймовірності можливих наслідків під час перевезення