Покращення експлуатаційних характеристик відремонтованих рам засобів транспорту - Посвятенко, Е. К.; Заболотний, С. А.; Поступайло, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано метод зменшення неоднорідності структури типових ділянок зон термічного впливу за рахунок використання теплопровідних пластин, що дозволяє покращити якість ремонту рам транспортних засобів з використанням процесів зварювання.