Поперечна стійкість сідлового автопоїзда в режимі гальмування - Гречанюк, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проведено оцінювання поперечної стійкості сідлового автопоїзда в режимі гальмування за уточненою математичною моделлю. Встановлено вплив режиму руху сідлового автопоїзда на величини показників його поперечної стійкості.