Метод перевірки автентичності інформації, що передається стеганографічним каналом зв’язку - Козіна, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано удосконалення стеганографічного методу, розробленого автором раніше, який не має аналогів серед сучасних стеганометодів, оскільки вирішує одночасно триєдину задачу: прихованої передачі даних (додаткової інформації), у якості яких виступає випадковим чином сформована бінарна послідовність, автентифікації та перевірки цілісності додаткової інформації. Як контейнер розглядається цифрове кольорове зображення. Наведено результати обчислювального експерименту, що підтверджують високу ефективність удосконаленого стеганометоду у разі виявлення порушень автентичності додаткової інформації.