Оцінка апаратурних витрат підсумовуючого лічильника Фібоначчі в мінімальних кодах представлення - Борисенко, О. А.; Маценко, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проведена оцінка кількості апаратури для реалізації лічильника імпульсів, що працює в мінімальних кодах Фібоначчі. Встановлений функціональний зв’язок кількості апаратури з розрядністю лічильника.