Розподіл допусків на параметри регулюючих пристроїв в системі автоматичного керування режимом електроенергетичної системи - Лежнюк, П. Д.; Остра, Н. В.; Петрушенко, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто метод та алгоритм розподілу допусків на параметри регулюючих пристроїв з використанням критеріального моделювання. Це дозволяє визначити оптимальний склад регулюючих пристроїв та конкретизувати їх функції в електроенергетичній системі, а також узгодити дії окремих локальних систем автоматичного керування в задачах оптимізації нормальних режимів ЕЕС.