Моделювання динаміки санітарно-бактеріологічного складу твердих побутових відходів під час весняного компостування - Березюк, О. В.; Лемешев, М. С.; Березюк, Л. Л.; Віштак, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Побудовано математичну модель динаміки санітарно-бактеріологічного складу твердих побутових відходів під час компостування у весняний період. Досліджено динаміку санітарно-бактеріологічного складу твердих побутових відходів під час компостування у весняний період.