Моделювання дії рухомого снігового масиву на покрівлю циліндричних сітчастих покриттів та оточуючі об’єкти - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Виконано моделювання дії рухомого снігового масиву на покрівлю циліндричних сітчастих покриттів та оточуючі об’єкти. Розглянуто модель незв’язаного сипкого снігового середовища. Акцентовано увагу на вільному падінні елементів снігового масиву та ударній дії його на плоскі перешкоди.