Розробка онлайн тестування з математики - Кардаш, А. І.; Левицька, С. М.; Дудикевич, А. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Об’єктом дослідження стало написання інтернет-сервісу, котрий би дозволяв спробувати свої сили у розв’язанні вступних тестових завдань з математики. Автори ознайомились з різними підходами до розв’язання таких проблем, а також реалізували та проаналізували роботу одного з власних підходів.