Аналітична залежність між параметрами конвеєра струму 2-го покоління та його y-параметрами - Філинюк, М. А.; Ліщинська, Л. Б.; Чехместрук, Р. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропонована методика визначення елементів змішаної квадратичної матриці конвеєра струму другого покоління за допомогою його y-параметрів. Подані аналітичні залежності між елементами матриці конвеєра струму та його y-параметрами. Обґрунтована методика вимірювання Y-параметрів. Проведені експериментальні дослідження.