Розробка автоматизованої методики апроксимації діаграм рекристалізації для вибору термомеханічних режимів кування, що підвищують експлуатаційні властивості поковок валів - Кухар, В. В.; Тузенко, О. О.; Балалаєва, О. Ю.; Василевський, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розроблена автоматизована методика апроксимації складних тривимірних діаграм рекристалізації і складена прикладна програма, що дозволяє в проектному або оперативному режимі визначати розміри зерна і механічні властивості матеріалу у заданих термомеханічних режимах кування поковок валів й оцінювати їх експлуатаційну міцність і довговічність.