Метод аналізу стійкості автоматичних систем з логічними управляючими пристроями за впливу параметричних збурень на основі функцій чутливості - Юхимчук, М. С.; Осіпенко, Г. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано метод аналізу стійкості автоматичних систем з логічними управляючими пристроями при впливі параметричних збурень, який дозволяє визначити границі областей стійкості систем у просторі приросту їх параметрів. Шляхом математичного моделювання знайдено допустимі проміжки зміни параметрів нелінійних елементів, за яких зберігається стійкість системи управління.