Огляд моделей аналізу соціальних мереж - Мазуренко, В. В.; Штовба, С. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто історію розвитку аналізування соціальних мереж. Детально розглянуті основні типи соціальних мереж та методи їх аналізу. Розкрита актуальність розвитку та застосування методології аналізу соціальних мереж, зокрема в сучасних інформаційних технологіях.